This luxurious apartment, located close to the Colosseo area, has been reorganized through a complete and detailed design project.

The big dimensions of the space has allowed the creation of wide and bright rooms.

Client

Private

Date

2010

Square Meters

180 (interiors) + 65 (exteriors)

Photographer

Stefano Pedretti

Project Details

Overview

The client’s main need of opening the space toward the outside landscape, generated a design characterized by light and airy rooms. The main space of the day area is the kitchen volume, which relates directly to both the entrance and the living room. It is designed as an isolated volume, separated from ceiling and floor with continuous LED lights. The living room has a minimalist flair and its furniture (designed by the architect) creates a balance with the interior architecture. The night area has three bedrooms, three bathrooms and one office space.

Before/After

All Before/After Explore Here