The project’s purpose is to create a balance between the rustic ancient building structure and the modern style of the interior.

The communication created between interiors and esterior spaces has generated a unique balance.

Client

Private

Date

2005

Square Meters

120 (interiors) + 100 (exteriors)

Photographer

Stefano Pedretti

Project Details

Overview

The day area, conceived as an open space, overlooks a large garden and creates an ‘inside out’ perspective. The kitchen is partially enclosed behind a brick wall that doesn’t reach the ceiling, thus preserving the perception of the continuing space. From the entrance, emphasis is given to the modern fireplace. The night area is divided into two bedrooms, three bathrooms and two walk-in closets. The daring and functional design shapes in the bathrooms are made possible with the use of resins and new materials.

Before/After

All Before/After Explore Here