The project aims to completely change the previous apartment’s distribution and look.

Warm colors have been chosen following the client’s taste and requirements.

Client

Private

Date

2008

Square Meters

120 (interiors) + 20 (exteriors)

Photographer

Stefano Pedretti

Project Details

Overview

The day area has been opened, in order to create a light space with wide perspectives. In order to do so, the kitchen has been partially enclosed behind a green brick wall that doesn’t reach the ceiling, thus preserving the perception of the continuing space. The wooden floor doesn’t stop against the walls, but folds into vertical surfaces and creates the kitchen on one side, and the bookshelves wall on the other side. The night area is completely private: a sliding door brings from the living area to the master bedroom, the guest bedroom/office, the walk in closet and the two bathrooms.

Before/After

All Before/After Explore Here